Opis
Skład:
- filet z piersi indyka 60%,
- łupiny i nasiona psyllium,
- substancje mineralne.
Składniki analityczne:
- białko - 14%,
- oleje i tłuszcze surowe - 2%,
- popiół surowy - 1%,
- włókno surowe - 0,8 %,
- wapń - 0,3%,
- fosfor - 0,25%,
- wilgotność - 80%.
Dodatki: dodatki dietetyczne/kg:
- Witamina A - 2250 IU,
- Witamina D3 - 150 IU,
- Witamina E - 20 mg,
- Tauryna - 500 mg,
- E6/Cynk - 25 mg,
- E1/Żelazo - 10 mg,
- E5/Mangan - 2,8 mg,
- E4/Miedź - 1,5 mg,
- E2/Jod - 0,28 mg,
- E8/Selen - 0,04 mg.